header
Produkter
Fjelltørket Fenalår
Fjelltørket Pinnekjøtt
Grov Kokt Bjorlimorr
Spekemorr
Einerøkt Bjorlikam
Bjorli Fårepølse
Spekepølser av vilt
Spekebacon
Tørket viltkjøtt
Kokt lammerull
Viltkjøtt av elg
Viltkjøtt av Rein
Deiger/farser:
Høgfjellskalv
lordalen.jpgSpekebacon

Spekebacon er tørrsaltet, spesialmodnet og speket etter gammel tradisjon. Denne unike framstillingsmetoden gjør at det ikke spruter og skrumper inn på panna slik man ofte er vant til med produkter hvor saltlake sprøytes inn. Vi plukker og råvarer med høyere kjøttandel og dette i kombinasjon med framstillingsmetoden gir en helt spesiell smaksopplevelse.

Produktet bærer også Spesialitet merket for norskproduserte matprodukter med spesielle kvaliteter mhp råvarebruk, produksjonsmetoder eller smak.

Tilberedning: Egner seg svært godt både som pålegg, snacks og på alle spekematbord. Sammen med rømme og flatbrød eller til rømmegrøt garanteres en fin smaksopplevelse .
 
ornament
© Bjorli Fjellmat as - 2669 Bjorli - Telefon 61 24 56 57 - Telefax 61 24 56 55 - www.bjorlifjellmat.no