header
Produkter
Fjelltørket Fenalår
Fjelltørket Pinnekjøtt
Grov Kokt Bjorlimorr
Spekemorr
Einerøkt Bjorlikam
Bjorli Fårepølse
Spekepølser av vilt
Spekebacon
Tørket viltkjøtt
Kokt lammerull
Viltkjøtt av elg
Viltkjøtt av Rein
Deiger/farser:
Høgfjellskalv
Pinnekjøttet er saltet, spesialmodnet og fjelltørket etter gammel tradisjon. Vi bruker lengre tid på modning og tørkeprosessen enn det som er vanlig i dagens marked. På den måten får vi fram den fantastiske og særegne smaken og mørheten i pinnekjøttet slik vi kjenner den fra gammelt av. Råvarene håndplukkes for å sikre god kjøttfylde fra lam under 12 måneder.

Som et av de få produktene på markedet benyttes det ikke nitritt i vårt pinnekjøtt.

Tilberedning: Vannes ut i 12 – 14 timer og dampkokes i 2 – 3 timer gjerne på rist av bjørkepinner. Servert sammen med Grov Kokt Bjorlimorr, kålrotstappe og poteter garanteres en juletallerken utenom det vanlige. Komplett oppskrift på (link til pinnekjøtt oppskift).
 
ornament
© Bjorli Fjellmat as - 2669 Bjorli - Telefon 61 24 56 57 - Telefax 61 24 56 55 - www.bjorlifjellmat.no