header
Produkter
Fjelltørket Fenalår
Fjelltørket Pinnekjøtt
Grov Kokt Bjorlimorr
Spekemorr
Einerøkt Bjorlikam
Bjorli Fårepølse
Spekepølser av vilt
Spekebacon
Tørket viltkjøtt
Kokt lammerull
Viltkjøtt av elg
Viltkjøtt av Rein
Deiger/farser:
Høgfjellskalv
filling1.jpgGrov Kokt Bjorlimorr

Denne pølsa er flere ganger kåret til Norges beste i sin klasse deriblant i NM i kjøttprodukter og i Nitimens store julepølsetest. Oppskriften er basert på gamle mattradisjoner fra Vestlandet. De fleste pølseprodukter på markedet spes gjerne 50%  med vann og stivelse. Som ett av få pølseprodukter er ikke denne pølsa spedd, noe som gjør den spesielt kjøtt- og smaksfull. Produktet inneholder heller ikke svinekjøtt, gluten, melkeprodukter, soya eller løk.

Produktet innehar Spesialitet merket for norskproduserte matprodukter med spesielle kvaliteter mhp råvarebruk, produksjonsmetoder eller smak.

Tilberedning: Svært godt egnet som middagspølse tilsvarende Vossakorv eller lignende. Med potet og kålrabistappe blir dette en fullverdig rett. Den er også en favoritt som tilbehør på juletallerken til pinnekjøtt eller svineribbe.
 
ornament
© Bjorli Fjellmat as - 2669 Bjorli - Telefon 61 24 56 57 - Telefax 61 24 56 55 - www.bjorlifjellmat.no